Mijn boek De kracht van diabetes is niet alleen geschikt voor mensen met diabetes maar ook voor zorgprofessionals.

Luister naar de mooie woorden van Dr. van den Berg, endocrinoloog UMCG: ‘Ik vind het een indrukwekkend boek. En wat Bas van de Goor zegt, dit is ook voor hulpverleners goed om te lezen. Je hebt het toch voor een belangrijk deel ingekleurd met dit boek. Voor iedereen nuttig om te lezen’.

Met klotsende oksels checkte ik 5 minuten voordat ik met mijn presentatie begon mijn inbox……..en ja hoor een videobericht van Bas van de Goor, oud-Olympisch volleybal kampioen. Wegens gezondheidsredenen was hij niet aanwezig om een exemplaar in ontvangst te nemen en om ook wat te zeggen. Hij schreef immers het voorwoord.

Zonder te weten wat hij zou zeggen drukte ik op het pijltje. En toen verscheen hij op het tv-scherm met de warme en ontroerende woorden: ‘Ik wil jullie van harte aanraden om dit boek te lezen. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Het is een heel bijzonder boek waar niet alleen mensen met diabetes maar ook zorgprofessionals veel aan zullen hebben’.

Geïnteresseerd in het boek? Bestel het boek De kracht van diabetes dan hier.

Kijk nu het videoverslag van de boekpresentatie in het UMCG.