Herken jij dit?

Heb jij diabetes type 1 of 2 en ....

 • Ben jij ontzettend moe door sterk schommelende bloedsuikers en onverklaarbare bloedsuikerpieken?
 • Zit jij opgebrand op de bank met een diabetes-burnout? Voel jij je gesloopt als je 's ochtends wakker wordt? 
 • Zit jij in een sociaal isolement omdat je je werk niet meer kunt doen? Je afspraken met vriendinnen afzegt?
 • Stuit jij constant op onbegrip in je omgeving?
 • Leef jij constant vanuit angst voor complicaties (HbA1c is veel te hoog) of hypo's?

Kortom, je bent aan het eind van jouw suikerlatijn!
Als deze situatie nog langer duurt dan beland je in een burnout.
Omdat het zo niet meer leuk is. 
Omdat je dit niet heel lang meer vol gaat houden.

Verlang jij naar ..

 • Om weer dat werk te gaan doen waar jij blij van wordt?
 • Om van betekenis te zijn in de maatschappij?
 • Meer rust in je hoofd en leven vanuit vertrouwen?
 • Verlang jij naar stabielere bloedsuikers, minder onverklaarbare bloedsuikerpieken, minder hypo's en een lager HbA1c?
 • Verlang jij naar meer vrijheid?
 • Verlang jij naar regie over jouw leven met diabetes?

Dat is nu mogelijk! Ik snap heel goed waar jij nu staat. Meer dan 25 jaar heb ik met mijn diabetes getobd. Het was een klamme hete dag in juni 2011, de zon zonk als een vuurbal in de grond. Snikkend liep ik op het fietspad. Mijn glucosesensor had ik drie maanden, maar nog steeds voelde ik mij opgebrand. Ik was aan het eind van mijn suikerlatijn. Is dit nu mijn leven, vroeg ik mij af? Deze tranen waren het begin van mijn zoektocht. Ik ontdekte dat wisselende bloedsuikers niet de enige oorzaak zijn van vermoeidheid en depressie bij diabetes. Ik weet dat het mogelijk is om fysiek en mentaal fit te zijn, ook met diabetes. 

Daarom heb ik een online coachingsprogramma gemaakt gemaakt van 8 modules + 1-op-1 coaching

‘In 8 stappen naar stabielere bloedsuikers en meer energie bij diabetes type 1 en 2’

‘Stabielere bloedsuikerwaarden en minder hypo’s/ hypers zijn de grootste resultaten na de online training! Voordat ik aan de training begon gaf ik mijn leven met diabetes een 5. Dankzij de inzichten om stabielere bloedsuikers en meer energie te krijgen na afloop een 9. Het meest waardevol zijn de opdrachten. En module 3 De Kracht van Zelfmanagement. Ik leerde dat goed in mijn vel zitten het allerbelangrijkste is. Want dan komen dit bloedsuikers vanzelf. Ik weet nu wat mijn valkuilen en uitdagingen zijn. Zo cijfer ik mijzelf minder weg’

Natasja van Groen (43 jaar), 9 maanden diabetes type 1

‘Dankzij de training ging mijn leven met diabetes van 7 naar 8! Ik weet nu dat ik een verleidingseter ben. Het allerbelangrijkste is dat ik eerder bijspuit.
En dat ik minder bijspuit. Daardoor heb ik minder hypo’s en hypers. Ik geef meer mijn grenzen aan. Die diabetes staat niet meer op 1 maar ik’

Ina, 36 jaar diabetes type 1

Wat kies jij?

In 8 (online) modules deel ik met jou mijn stappen die mijn leven met diabetes zoveel eenvoudiger en makkelijker maakten.

8  weken lang waarin je iedere week een video krijgt en een werkboek zodat je ook daadwerkelijk de stappen gaat zetten naar stabielere bloedsuikers bij diabetes type 1 of 2.

Wie ben ik?

Ik kreeg een punthoofd van die bloedsuikers! Jarenlang controleerde ik 10 – 15 keer per dag mijn bloedsuiker. Met een gezin met 4 jonge kinderen, een bedrijf aan huis en soms een hypo die ik niet voelde was dit topsport. En ondanks mijn inspanning zat ik vaak heel hoog en dan weer laag. En daar werd ik zo ontzettend moe en moedeloos van. En dan nog het chronische schuldgevoel dat begon toen de diabetesverpleegkundige mij in 1987 vertelde dat ik goed met diabetes kon leven en ik er oud mee kon worden. Ik had het gevoel dat ik constant faalde. Waarom lukte mij dat niet?

Ingrid Smit (50 jaar), 31 jaar diabetes type 1

Ik doe geen loze beloftes. 

In 2011 liep ik met tranen in mijn ogen op het voetpad. Ik was mijn diabetes na 24 jaar zo ontzettend zat. Het was 1 lange hypo. Ik had sinds 3 maanden mijn continueglucosesensor. Waar ik echt heel blij mee was maar toch bleef ik ontzettend moe en vooral verdrietig. Om mij beter te voelen ging ik 3 keer per week een half uur wandelen. Die tranen op dat voetpad waren voor mij het startschot naar een zoektocht naar stabielere bloedsuikers, meer energie, meer rust in mijn hoofd en meer vrijheid. De resultaten schreef ik op en in november 2016 lanceerde ik mijn boek ‘De kracht van diabetes’ in het UMCG. Een boek over zelfleiderschap. Hoe je de regie houdt over je leven met diabetes!
De 8 belangrijkste stappen goot ik in deze online training waarin ik jou aan de hand meeneem. Stap voor stap kun jij zien wat ik deed om stabielere bloedsuikers te krijgen.

Je hoeft het vanaf nu niet meer alleen te doen.

 

Maar wat koop je nu voor die modules?

Inhoud van de training

Module 1 - De kracht van dromen en verlangen

In module 1 draait het om jou. Omdat jij de basis bent van jouw diabetes. Als jij goed in je vel zit gaat het beter met je suiker. We gaan bepalen hoe jouw leven met diabetes eruit zou zien als je meer energie en tijd hebt om jouw dromen na te jagen, om je talentent in te zetten en jij leeft waarvoor jij hierop aarde bent.

Module 2 - De kracht van gedachten

In module 2 ontdek je dat je zelf verantwoordelijk bent voor hoe jij jij voelt. En voor jouw emoties. Als je dat weet dan kun je ook daar ook invloed op uitoefenen. Die diabetes kun je na deze module niet meer de schuld geven van jouw burnout. Of depressie. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw gedachten en emoties. 

Met een instructievideo van Coen Dirkx, co-auteur van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. Met behulp van de RET-theorie leer je beter om te gaan met negatieve emoties rondom jouw diabetes en allerlei situaties die zorgen voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag (assertiviteit) en eenzaamheid

Module 3 - De kracht zelfmanagement

Module 3 leert je hoe je fit, bevlogen en geschoold blijft zodat je mentaal en fysiek fit blijft met diabetes. Je leert hoe je zorgt dat je goed in je vel zit. Door jezelf op de eerste plaats te zetten.

Module 4 - De kracht van liefde in plaats van chocola

In deze module leer je in 3 stappen hoe je emotie-eten de baas wordt. Je leert in welke situaties jij snaaigedrag vertoont. Voel jij je eenzaam? Ben je vermoeid? Bovendien ontdek je waaraan je echt behoefte hebt op dat moment.

Je ontvangt de Masterclass ‘Emotie-eten de baas’ met Fenna Janssen, emotie-eten de baas expert en diëtist. Auteur van ‘Liefde in plaats van chocola’.

Module 5 - De kracht van diabetesmanagement

In deze module leer je hoe je minder pieken en dalen in jouw bloedsuiker krijgt waardoor je diabetes minder een gevecht wordt. Je formuleert een voor jou haalbaar HbA1c en werkt daar in kleine stapjes naar toe.

Module 6 - De kracht van voeding

In deze module leer je waarom koolhydraat-beperkt eten zorgt voor stabielere bloedsuikers. Een systeem van wat je wel kunt eten zorgt dat het meer op routine gaat en minder op wilskracht. Een handige voedingstabel maakt volhouden makkelijker.

Je ontvangt de Masterclass ‘Waarom koolhydraat-beperkt werkt bij diabetes type 1’ met Harriët Verkoelen, 31 jaar werkzaam als diëtist en diabetesverpleegkundige. Auteur van verschillende boeken.

Module 7 - De kracht van bewegen

In module 7 leer je waarom bewegen bij diabetes type 1 belangrijk is. Een wandelstappenplan zorgt dat je daadwerkelijk wandelt.

Module 8 - De kracht van motivatie

In module 8 krijg je handvatten zodat je je bloedsuikers wel controleert. Met deze handige tips blijf je wel gemotiveerd.

Maar wat koop je nu voor die modules?

 

Jouw investering

8 modules met korte tekst en korte videos waarin je de 8 belangrijkste stappen leert voor een stabielere bloedsuiker. Deze video’s bevatten zeer waardevolle kennis, heel veel praktische tips en vele oefeningen om de kennis om te zetten in de praktijk.

Een werkboek in pdf.

Dit alles ontvang je wekelijks in je mail.

Dit programma is zeker € 697,- waard, want...

Naast bovenstaande krijg je ook nog de volgende bonussen:

# Bonus 1: Het e-book van De kracht van diabetes t.w.v. € 17,95.

In mijn boek De kracht van diabetes deel ik mijn kennis en ervaring van 31 jaar diabetes type 1. Het was niet altijd makkelijk. Vooral mijn hypo-unawareness was topsport. Zelfs 3 keer levensbedreigend. Toch is het mij gelukt om de regie over mijn diabetes te houden en gemakkelijker te leven.
Wil jij weten hoe jij makkelijker leeft met jouw diabetes?
En hoe jij je fitter voelt? 

De kracht van diabetes zit vol tips voor stabielere bloedsuikers, meer energie en vrijheid om die dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Maar ook vol met ervaringsverhalen. Je leert welke stap je vandaag kunt zetten om een lager HbA1c te krijgen. Inmiddels meer dan 500 exemplaren verkocht.

# Bonus 2: Een compleet stappenplan voor stabielere bloedsuikers

# Bonus 3: Masterclass van Harriët Verkoelen 'Waarom koolhydraat-beperkt werkt bij diabetes type 1'.

Harriët Verkoelen is koolhydraat-beperkt eten expert en werkt 31 jaar als diëtist en diabetesverpleegkundige. Ze is auteur van verschillende boeken over dit onderwerp.

# Bonus 4: Masterclass van Fenna Jansen (Emotie-eten de baas specialist en diëtist).

Uiteraard kun je het ook alleen blijven doen...

Heb ik ook gedaan 31 jaar lang...

Hulp vragen durfde ik niet omdat mij was verteld dat ik goed met diabetes kon leven. En als ik dan weer eens verdrietig was om die wisselende bloedsuikers dan voelde ik mij zo schuldig. Maar vooral erg dom. Omdat ik deed wat ik altijd deed, kreeg ik wat ik altijd kreeg. Dus veranderde er niets. Ik had veel eerder hulp moeten vragen. Zelf het wiel uitvinden en bezuinigen op je gezondheid is een hele dure les geweest. Leer van mijn leermomenten.

Waar wacht je nog op?

Van wie heb je toestemming nodig...?

‘Nu weet ik dat mijn diabetes een te prominente plek in mijn leven heeft. Het beheerst het volledig. Teveel moeten zorgt voor stress. Ik mag liever voor mijzelf zijn. Mijzelf meer rustmomenten geven. Lastig, want ik moet zoveel van mijzelf. De module over Emotie-eten de baas is erg waardevol! Nu demp ik en vlucht ik voor mijn emoties. Ik weet nu dat ik eerst weer moet leren voelen.

Hester Siebering (32 jaar), diabetes type 1

Wat helpen mij die modules? Zonder echt inzicht hoe belangrijk die onderdelen zijn zegt het jou helemaal niets. Vanochtend ben je niet opgestaan met het ultieme verlangen om alles over 5 minuten meditatie te leren. Terwijl ik weet dat juist deze 5 minuten per dag jou in staat stelt meer rust in je hoofd, en daarmee in je bloedsuikers, te creëren. Ook als je helemaal geen ervaring hebt met mediteren.

Wat is het resultaat na 8 modules

Je diabetesplan staat als een huis. Je weet welke stappen jezelf kunt zetten. Jouw doel, een lager HbA1c en minder pieken en dalen in je bloedsuiker, is helemaal helder. Je hebt nu een plan om dat echt te realiseren. Je krijgt meer energie, meer vertrouwen en rust in je hoofd.

Alles is klaar, je kunt gaan doen wat het plan aangeeft. Je diabetische tom-tom staat nu goed ingesteld. Wat heb je nog meer nodig?

Diabetes gaat nooit vanzelf. Bij mij niet en bij jou ook niet. Het is topsport. Het is 24 uur per dag en 7 dagen in de week nadenken wat je eet en hoeveel insuline je spuit of bolust. Het vraagt heel veel denkwerk en heel veel beslissingen. Hoe mooi zou het zijn dat dat meer op de automatische piloot kan gaan!.

Je hebt weer de regie over jouw leven met diabetes! Je kiest voor jezelf. Je zet jezelf bovenaan je prioriteitenlijst. En je hebt ook nog mooie bloedsuikers. Je bent de creator van  je eigen leven. Je kwaliteit van leven                            verbetert drastisch.

Je leven met diabetes voelt minder zwaar. Je durft weer plannen te maken voor de toekomst. Voor een andere baan die beter bij jou past omdat je meer energie hebt en meer zelfvertrouwen.

Je geniet meer van de aardappels en de patatten als je een keer uiteten gaat. Omdat dat dat op dit soort momenten mag. Je geeft jezelf toestemming om tijdens een etentje mee te doen. En dat is een besluit die je zelf hebt genomen.

Hoeveel meer resultaat heb je nodig? Als je alleen al meer rust in je hoofd zou krijgen? Dat is al een enorme verbetering. Gun jij bovenstaande resultaten? Investeer daarom in jezelf en besluit om dit te gaan doen!

De waarde van dit programma is zeker € 697,-, maar...

De waarde van het hele programma, wat het je oplevert, is niet in geld uit te drukken! Ik deel graag mijn kennis en ervaring met 31 jaar diabetes type 1 die zorgde voor een HbA1c van 6.5 %. Bovendien heb ik meer energie, meer zelfvertrouwen en doe ik die dingen waar ik blij van word!

Als je vóór zaterdag 24 augustus 23.59 uur bestelt krijg je ook
4 x 1 uur 1-op-1 coaching van mij cadeau én 

je betaalt dan geen € 697,- maar € 497,-

Ben je overtuigd?

Na betaling kun je direct starten met de online training en kun je in je eigen tempo de lessen volgen.