Dinsdag 20 augustus

  • 's ochtends van 10:00 - 11:00 uur
  • 's avonds van 20:00 - 21:00 uur

In 3 stapppen naar

een lager HbA1c, minder hypo's en stabielere bloedsuikers

bij diabetes type 1 en 2

In dit webinar deel ik 3 belangrijke stappen die snel en eenvoudig zorgen voor een lager HbA1c. Voor minder hypo's. Voor stabielere bloedsuikers. En voor minder onverklaarbare suikerpieken. En meer energie.

Na afloop weet je:

  • Welke voeding wel werkt
  • Hoe je uit die hypo-spagaat komt: ik deel wat ik doe bij een hoge en lage bloedsuiker
  • Dat bij een hoge nuchtere bloedsuiker de  juiste basaaldosering heel belangrijk is

Meld je aan en krijg grip op je bloedsuikers bij diabetes type 1 en 2. En meer energie zodat jij weer van betekenis kunt zijn in de maatschappij.

Het aantal plekken is beperkt.

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

Over de trainer


In 2011 liep ik met tranen in mijn ogen op het voetpad. Ik was mijn diabetes-type-1 na 25 jaar zo ontzettend zat. Het was 1 lange hypo. Ik had sinds 3 maanden mijn continueglucosesensor. Waar ik echt heel blij mee was maar toch bleef ik ontzettend moe en vooral verdrietig. Om mij beter te voelen ging ik 3 keer per week een half uur wandelen. Die tranen op dat voetpad waren voor mij het startschot naar een zoektocht naar stabielere bloedsuikers, minder hypo's, minder onverklaarbare bloedsuikerpieken en meer energie. De resultaten schreef ik op en in november 2016 lanceerde ik mijn boek ‘De kracht van diabetes’ in het UMCG. Een boek over zelfleiderschap. Hoe je de regie houdt over je leven met diabetes-type-1!
De 8 belangrijkste stappen goot ik in een online training waarin ik jou aan de hand meeneem. Stap voor stap kun jij zien wat ik deed om stabielere bloedsuikers te krijgen.

Je hoeft het vanaf nu niet meer alleen te doen.


Ingrid Smit

Wat anderen zeggen over mijn training


Jacqueline| 30 jaar diabetes type 1.

Ze zat al een tijdje thuis met een burn-out. De huisarts en een psycholoog kregen haar niet in beweging. Ze zat al maanden op die bank. Uitgeblust. Haar werkgever vroeg wanneer ze nu eindelijk weer aan het werk kon. Wandelen en fietsen waar ze altijd veel plezier aan beleefde deed ze ook niet meer. Na 1 1-op-1 appte ze dat ze een bos bloemen voor zichzelf had gekocht omdat zij het waard was. En pakte ze het wandelen weer op. Ze geniet weer van het fietsen en is weer aan het werk. Met stabielere bloedsuikers en een lager HbA1c.

Veronique| 25 jaar diabetes type 1.

Moeder van 2 kleine kinderen. Hooggevoelig. Ze wilde eigenlijk minder gaan werken omdat ze het gewoon niet volhield. Haar kinderen, eigenlijk alles en iedereen, gingen altijd voor. Nu lukt het haar om zichzelf op de eerste plek te zetten. Weet ze waar ze zelf blij van wordt.

Babet| 6 maanden diabetes type 1.

Moeder van 2 pubers met een eigen bedrijf. Hooggevoelig. De praktische tips hebben haar enorm geholpen om haar HbA1c te verlagen.

Claim je spot

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.