Wandelcoaching

We gaan naar buiten, de natuur in en genieten van het Drentse bos in Odoorn bij Poolshoogte. Lopen en praten is krachtig. De natuur helpt daarbij als spiegel. De problemen met jouw diabetes leg ik bloot aan de hand van metaforen in de natuur. Met een zelf uitgezocht vergaan blaadje in je hand of die robuuste eik zonder blad, vertel je wat diabetes met jou doet. Zo leg ik de problemen met jouw diabetes feilloos bloot.

Samen kijken we welke stap je vandaag kunt zetten zodat je bloedsuikers stabiliseren. In plaats van te roepen dat je met een hoog HbA1c de kans groter is dat je complicaties ontwikkelt, kijken we waar jij invloed op hebt. Zo houd je regie over je diabetes en je leven.

Wandelend zet je stappen in je diabetes en op het voetpad. Als gecertificeerd wandelcoach help ik jou daarbij.

We doen eerst een telefonische intake en kijken of we een klik hebben. We formuleren een probleemstelling en het voor jou gewenste resultaat.

3-MAANDSCOACHINGSTRAJECT

In 4 wandelingen van 1,5 uur coach ik jou naar het gewenste resultaat.

Of in 2 dagdelen werken we naar jouw doel. Dit is afhankelijk van wat jij wilt.

Je ontvangt een gratis exemplaar van het boek De Kracht Van Diabetes. (Ter waarde van € 25,00) en 1 x koffie met gebak na afloop op het terras bij Poolshoogte.

Voor de route kijk op de website van de Poolshoogte.

Prijs: € 495 (incl. btw)

Klik hier om te lezen wat een coachingstraject jou oplevert.

Ik schrijf me hier in.

Testimonial

“De grootste worsteling met mijn diabetes voordat ik bij Ingrid kwam was dat ik constant met mijn diabetes bezig was. En angst voor complicaties, onbegrip van andere mensen (o.a. werkomgeving).

Het belangrijkste resultaat is dat ik weer de regie over mijn eigen leven terugkrijg. En relaxter met de diabetes omga, het is er wel maar niet meer zo op de voorgrond. Ik geniet weer van fietsen en wandelen.

Dé meest waardevolle tip is dat ik er soms doorheen kan zitten en dat ik het mag laten gebeuren. Maar ik blijf niet meer hangen. Ik ga dan weer door en ben dan trots op mezelf.

Waarom zou je anderen adviseren om met Ingrid in gesprek te gaan? Omdat het voor mij een positief effect heeft gehad en ik me nu een stuk beter voel”.

Henriëtte Prijs, 30 jaar diabetes type 1 met insulinepomp

Testimonial

“Eindelijk heb ik mijn waardes weer onder controle. Een tijd lang was mijn motivatie ver te zoeken en mijn suikers waren veel te hoog. Door de gesprekken met Ingrid raakte ik weer gemotiveerd en gestimuleerd om weer actiever met mijn ziekte om te gaan.

Ingrid liet mij door heldere vragen te stellen zien waar ik mij het beste op kan focussen, wat is er nu belangrijk, welke stappen zijn er nodig om mijn doel te realiseren. Dit door positieve haalbare stappen te formuleren.

Dit alles vanuit een visie van wat mag en kan er wel en niet vanuit het standpunt wat mag niet.

Ik heb het als zeer positief ervaren om mijn ervaringen te kunnen delen met iemand die zelf ook diabetes heeft. Ingrid als coach en ervaringsdeskundige voelt haarfijn aan waar je als diabetespatiënt in het dagelijks leven tegen aanloopt.

In de gesprekken kreeg ik bevestiging van het leven met type 2 diabetes en het hebben van een gezin, werk etc. Zij laat je inzien dat je eigen welzijn heel belangrijk is. Deze inzichten en bevestiging hebben mij meer rust en ruimte gegeven.

Ik kan het iedereen aanraden om een aantal coaching-gesprekken met Ingrid te volgen, het resultaat is meer dan de moeite waard”.

Ria, 18 jaar diabetes type 2 waarvan 11 jaar met insulinepomp

Testimonial

“Mijn grootste worsteling met mijn diabetes was het niet onder controle krijgen van mijn bloedsuikerwaardes, terwijl ik zo mijn best deed om dat wel voor elkaar te krijgen.

Het belangrijkste resultaat voor mij is weer grip om mijn leven. De diabetes is er uiteraard nog steeds, maar ik heb meer rust gevonden en ben niet meer de hele dag aan het strijden tegen hoge waardes en hypo’s.

De meest waardevolle tip voor mij is het koolhydraatbeperkt eten. Wauw, wat een verlichting en rust geeft dat in het geschommel van mijn waardes.

De gesprekken met Ingrid hebben mij veel inzichten in mijzelf en mijn diabetes opgeleverd en hulpmiddelen hoe ik mijn rust kan vinden en de diabetes weer een plaats in mijn leven kan geven. De bevestiging dat ik niet de enige ben die dit meemaakt en om er met een ervaringsdeskundige over te kunnen praten is voor mij heel waardevol. Iemand die mij echt begrijpt”.

Deborah, 24 jaar diabetes type 1 met insulinepomp